Tukemassa:

Accenture

LTC Otso

Capgemini

LeadDesk

Etusivu

Cluster ry on Lappeenrannan teknillisen yliopiston tietotekniikan opiskelijoiden yhdistys. Cluster ry on perustettu vuonna 1985 ja se on Suomen vanhin tietotekniikan kilta. Parhaiten clusterilaisen tunnistaa kirkkaanpunaisista haalareista ja mieltymyksestä keskusteluun tietokoneiden saloista.

Cluster ry:n tarkoituksena on yhdistää LUT:in tietotekniikan opiskelijoita sekä tuottaa jäsenistölleen opintoihin ja vapaa-aikaan liittyviä palveluja. Kilta järjestää mm. rekrytilaisuuksia yhteistyössä IT-alan yritysten kanssa, excursioita ja muita pienimuotoisempia tapahtumia ja palveluja. Myös viihteellisempää toimintaa järjestetään silloin tällöin erilaisten bileiden muodossa. Cluster tekee myös tiiviisti yhteistyötä LUT:in tietotekniikan koulutusohjelman kanssa mm. opintoihin liittyvissä asioissa.

Clusterin virallinen irc-kanava: #cluster @ IRCnet. Mikäli et jo ole jäsen, liity tästä.

 

Ajankohtaista

 

Clusterin Fuksikursio vol 2015

Heipähei arvon fuksipalleroiset ja kanssateekkarit. Taas on tullut se aika vuodesta, kun suuntaamme fuksikursiolle. Matka starttaa näillänäkymin 1.12. kello 05:00 yliopiston etupihalta, josta siirrymme teleporttia, madonreikää sekä aika-avaruusrepeämää hyödyntäen Korvatunturille tutustumaan Joulupukin pajaan. Koska korvatunturin turvallisuusmääräykset ovat melko tiukat, tarvitsee jokaisen osallistujan tiedot lähettää jo etukäteen ja matkassa mukana tarvitsee olla virallinen henkilöllisyystodistus (eli matkaan passi tai henkilökortti, ajokortti ei kelpaa. Vielä ehtii hankkia, toimi heti). Takaisin madonreikä toimittaa meidät noin puolenyön aikaan. Mikäli jollakulla on syntilista niin pitkä, että ainakin poliisisetä katsoo sitä kieroon, tai kaapista löytyy yksisarvisen luurankoja, niin yhteys minuun ja katsellaan mitä asialle voi tehdä. Koska kursio on suunnattu lähinnä fukseille, ei teidän tarvitse tietää vielä mitään kursioista tai siitä mitä siellä tapahtuu. Kursiovastaava vanhempien tieteenharjoittajien kanssa näyttää (hyvää) esimerkkiä, miten kursiolla kuuluu olla.

Vuoden parhaalle Clusterin fuksikursiolle voi ilmoittautua osoitteessa: http://goo.gl/forms/zqoijhmU4U  

Ilmoittauminen aukeaa fukseille nyt ja vanhuksille maanantaina 9.11. kello 12:00. Ilmoittautuminen sulkeutuu jo sunnuntaina 15.11. 24:00. Clusterin fukseille kursio on ilmainen, tuuroreille se kustantaa 10 € ja muille 15 €. Maksetaan bussissa tasarahalla. Lisätietoa satelee kursion lähetessä.

Eli lyhyesti:

Mitä ja milloin: Clusterin fuksikursio ti 1.12.2015

Mistä: Lähtö yliopiston edestä klo 05.00

DC: Fuksilakki/teekkarilakki ja haalarit

Ilmo: http://goo.gl/forms/zqoijhmU4U

FUKSEILLE JA TUUTOREILLE: nyt - 15.11. klo 24:00

VANHEMMILLE 9.11. klo 12:00 - 15.11. klo 24:00

Hinta: fuksit 0e/ tuutorit 10e/muut 15 e, maksetaan bussissa

MUKAAN: passi tai henkilökortti Jos heräsi jotakin kysyttävää, niin kysyä voi allekirjoittaneelta!

Clusterin kursiovastaava 2012 & 2015

Joonas "JooPo" Pohjala

 

Clusterin 20v-historiikki jakoon ilmaiseksi

Clusterin 20v-historiikki ilmaiseen jakeluun 30v vuosijuhlien kunniaksi. Kyseisen dokumentin saa käydä lukemassa/lataamassa seuraavasta osoitteesta omiin tai kaverin tarpeisiin:

http://cluster.fi/historiikki_v2.4.pdf